Glub

Restaurants Glub

En els Restaurants Glub, oferim als nostres clients, un servei de proximitat, de qualitat i varietat, pensats pel dia a dia del professional i la seva concil·liació amb la jornada laboral.

En Marc Carulla, director dels Restaurants Glub, és un professional de la restauració amb llarga experiència familiar, en la gestió de tot tipus de serveis de restauració, hoteleria, organització d’events, congressos, convencions, festes i d’altres activitats vinculades amb l’oferta de serveis de restauració.

Grup: Restaurants Glub

A l’actualitat, el Grup Glub té, al seu servei, dos Restaurants, situats en zones d’alta concentració d’oficines i activitat econòmica.

El Restaurant Sabino Arana, està prop de la Caixa, La Masia, La Maternitat Dexeus i l’Hotel Princesa Sofía i el Restaurant Plaça d’Europa (Av. Joan Carles I a l’Hospitalet de Llobergat) està prop de la Fira 2, de l’hotel Porta Fira, en una zona d’oficines, fires i grans events comercials.

És per aquesta raó que hem adaptar els nostres horaris i oferte de serveis, per aquest públic professional i les seves necessitats del dia a dia, oferint qualitat, bons preu i sobre tot un bon servei per fer la visita el més agradable possible.